Hundekjøring på Nerskogen

Barnas Turlag Oppdal, Trondhjems Turistforening
Trollheimen (se kart)
42025
Dette arrangementet er over!

Velkommen til familiedag på hundesleden! Vi får være med Trollheimen Husky å sele på hundene og styre/sitte på sleden. Trollheimen husky driver med hundekjøring og aktivt friluftsliv, sommer og vinter. De holder til på Nerskogen ved inngangen til Trollheimen.

Det blir bål og fellesaktiviteter.  Dette blir en uforglemmelig opplevelse, og en fin måte å bli kjent med hundekjøring på. Begrenset antall deltakere. NB! Hundekjøringen er forbehold barna, så meld ikke på de voksne! For mer informasjon kontakt turlederne.

Turleder: Eva Spilleth/Rune Spilleth - 97480020/48048088

Påmelding innen 23. februar via nettsidene

Pris: kr 175,- per barn som er medlem i turistforeningen, kr 300,- for ikke medlemmer

Om du ønsker å bli medlem, kan du melde deg inn her

Oppmøte: kl.11.00

Alle har ansvar for egne barn på våre Barnas Turlag arrangement!

Hundekjøring på Nerskogen

Kontaktinformasjon: